У Вишневі мододь прибрала від сміття територію біля річки (ФОТО)

28.03.2020 / новини

У Вишневі ініціативна молодь прибрала територію поблизу річки Гапа.

Про це йдеться на сайті Вишнівської ОТГ.

«Вже не один рік поблизу річки Гапа у Вишневі “милує” око створений нашими жителями (так-так, саме нашими) смітник. Кульки, бляшанки, десятки пляшок, дитячі підгузники, черевики…..це далеко не весь перелік речей, які розкидані по чималій території…» – коментує своє обурення у соціальній мережі мешканка села Вишнів, методист комунальної установи методичний центр Тетяна Міщук.

«Щоразу, коли з друзями проїжджали чи прогулювались тут, дивувались: невже важко зібрати сміття у пакет і поставити обабіч дороги у перший та третій вівторки місяця (дні, коли функціонує служба централізованого вивозу сміття)? Мабуть, ні. Набагато легше скинути це все на підводу і вивезти подалі від власного обійстя (подалі від власних очей)…і абсолютно всеодно, що поблизу тече річка, а око радують квіти, дерева та трави… Який приклад Ви подаєте своїм нащадкам? Що залишаєте їм після себе?…» – додає вона.

Взявши до рук граблі, пакети для сміття, ящики для склотари та для металу, небайдужа молодь села вирішила прибрати територію. І знаєте – їм це вдалося!

«Чого тільки там не було…. будівельні матеріали, пластикові пляшки, кухонне приладдя… Спочатку здавалося, що ми прибиратимемо тут цілу вічність. Однак, промайнуло дві години – і результат змусив нас усіх посміхнутися та повірити – вихід є…» – діляться враженнями активісти громади.

Дуже хочеться, щоб подібні вчинки стали хорошим прикладом для інших. Адже, як колись писала Ольга Муравйова: “Прибирати – не соромно…Соромно жити у бруді”.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*