На Волині охоронятимуть місця гніздування перелітних птахів

19.03.2017 / Інтерв'ю

З метою попередження випадків браконьєрства, що особливо стосується незаконного добування диких гусей і качок, пошкодження місць гніздування, на Волині посилено охорону державного мисливського фонду.

Волинським ОУЛМГ зобов’язано керівників державних лісомисливських підприємств та користувачів мисливських угідь затвердити відповідні графіки чергувань.

Рейди проводитимуться лісовою охороною, єгерською службою у співпраці з представниками Національної поліції, органами місцевого самоврядування із залученням природоохоронних громадських організацій та засобів масової інформації, — повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Такі заходи передбачені відповідно до статей 30, 39 Закону України «Про мисливське господарство та полювання» на виконання листа Державного агентства лісових ресурсів України і спричинені тим, що під час весняної міграції диких перелітних птахів спостерігається збільшення випадків браконьєрства.

Пам’ятайте також, що активна громадська позиція кожного буде запорукою збереження нашої волинської природи. Нагадуємо, що повідомити про випадки браконьєрства можна на постійно діючу гарячу телефонну лінію Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства: (0332) 72 00 54.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*