ТОП-7 порад, як не звертати увагу на думку оточуючих

03.09.2016 / Статті

Наше хвилювання через те, що вдягти і з ким спілкуватися, і що про це скажуть інші, заважає нам жити повноцінним життям.

Видання Business Insider визначило сім способів перестати турбуватися чужою думкою.

1. Людей не цікавить ваше життя. Оточуючі не думають про вас так, як вам здається. Кожна людина турбується, в першу чергу, про себе і своїх близьких.

2. Придумайте власну історію. Якщо ви впали, а людей навколо це розсмішило, то думайте про те, що ви здатні викликати усмішку і піднімати настрій, а не про те, як курйозно виглядаєте в цій ситуації.

3. Турбуватися про чужу думку – це нормально. Турбуватися про свою репутацію добре, це допомагає розвиватися та вдосконалюватися. Головне не надто на цьому зациклюватися.

4. Допомагайте оточуючим. Якщо ви зосередитися на проблемах інших людей, ви зведете власні переживання до мінімуму.

5. Сконцентруйтеся на своїх, а не на чужих, думках. Коли ви перестанете думати про думку оточуючих, а зосередитися на важливих справах або особистих планах, ви станете щасливішими і стійкішими до стресу.

6. Не намагайтеся всім догодити. Завжди знайдуться люди, які і підтримують, і засуджують ваші вчинки. Будьте собою і ні під кого не підлаштовуйтесь.

7. Розширюйте коло спілкування. Якщо один колега вас не підтримує, це зовсім не означає, що вашу думку не приймає ніхто.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*