Сім переконливих причин, що змусять вас полюбити осінь

02.09.2017 / Новини, Статті

Не варто з перших днів осені скиглити за тим, що літо закінчилось, а ви й досі не встигли побувати на морі чи засмагнути. Осінь має багато яскравих кольорів та тепла, за що її варто полюбити.

У багатьох осінь асоціюється з дощами (яких і влітку, до речі, вистачало), застудою та депресією. Але якщо замислитись, то в осені є декілька “козирів”, якими вона вас може підкупити.

Жодної спеки

Хіба це не прекрасно, що вам тепер не потрібно турбуватись про те. що ваш макіяж попливе, або що ви можете знову попекти шкіру на сонці. Ніякої засмаги у вигляді вашої улюбленої майки. Ранки стануть прохолодними та бадьорими, і дорога на роботу більше не буде схожа на “дорогу в пекло”. В офісі нарешті не будуть сперечатись про те, чи вмикати кондиціонер.

 

Спорт

Осінь – найкраща пора, щоб нарешті зайнятися спортом. По-перше, ви не помрете від спеки. По-друге, оскільки температура буде поступово падати, ви ще й загартовуватися будете.

Можна впасти в дитинство

Восени кругом будуть калюжі, по яких можна стрибати, як дитина. А ще накупити купу смішних гумових чобіт, в яких можна зайти навіть в офіс із суворим дрес-кодом. І ніхто не скаже, що це погана ідея: все-таки дощ, всі все зрозуміють.

Смачний глінтвейн

Після стрибків в калюжах та прогулянках під осіннім дощем – приготуйте вдома смачний глінтвейн. Це і смачно, до того ж, ваш дім наповниться незабутнім ароматом. Якби це з вами трапилось влітку, ви би проклинали все на світі.

Смаколики осені

Гарбуз – основний продукт восени. Навчіться нарешті готувати вишуканий крем-суп з гарбуза чи пиріг. Це дуже смачно, а до того ж і корисно.

Затишок і спокій

Особливе задоволення восени носити теплі в’язані светри, чи після довгого робочого дня закутатись в теплу ковдру чи плед. В такі моменти весь світ поруч з вами затихає.

…і куди ж без листя!

Навіть якщо вам набридли сотні однакових фото з листям, це не привід собі відмовити в тому, щоб погратися в ньому. Наче вам знову років 6.

Кожна осінь – особлива, не пропустіть її.

Джерело: Lifehacker

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*