Половину робочого часу молодь проводить у соцмережах – дослідження

09.06.2016 / Статті

Такі тенденції завдають шкоди економіці.

Про це інформує Сегодня.ua 

Згідно з дослідженням регіонального підрозділу Федеральної резервної системи США американська молодь завдає істотної шкоди продуктивності економіки країни, витрачаючи більше половини свого робочого часу на спілкування в інтернеті.

Феномен активного використання робочого часу для спілкування в соцмережах молодими американцями згадується в негативному світлі в доповіді Федерального резервного банку Далласа, присвяченому поточному стану і прогнозу по виробничої активності в штаті Техас:

“Правила Міністерства праці США і інші урядові регулятивні норми серйозно уповільнюють розвиток бізнесу, підвищують накладні витрати, знижують продуктивність і призводять до збільшення витрачання часу на дії, не орієнтовані на клієнтів і на створення додаткової вартості.

Ми зіткнулися з серйозною проблемою в плані продуктивності праці офісних співробітників і прийшли до висновку, що вони витрачають менше 50% свого робочого часу на дії, спрямовані на створення додаткової вартості. Молоді співробітники часто не займаються своїми робочими обов’язками, а беруть участь в спілкуванні в соціальних мережах, листуванні в різних чатах і іншій непродуктивній діяльності.

Міністерство праці США має зрозуміти, що якщо роботодавцям доведеться платити співробітникам за виконання роботи в понаднормові години – тієї роботи, яку вони повинні були виконати у відведений їм звичайний час, – це змусить роботодавців контролювати кожен крок своїх співробітників і знизити їм компенсацію відповідно до реальних рівнів продуктивності праці у встановлений робочий тиждень в 40 годин або менше”.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*