Любомльське ралі: професіоналізм та адреналін подолали і болото, і піщані пагорби

24.04.2016 / Статті

Атмосфера адреналіну панувала 24 квітня в лісових масивах біля прикордонного кемпінгу „Машівський бір” на Любомльщині. Класичне ралі зібрало там одних із кращих гонщиків Волині. Підкорити визначений маршрут вдалося лише п’ятьом аматорам автоперегонів, серед яких і житель Любомля.

Аматорський клуб позашляховиків “Буран” зібрав підкорювачів бездоріжжя з усієї Волині. Кращі гонщики області мали можливість випробувати свої сили на болотистих, а також піщаних пагорбових ділянках, завдяки чому ралі було досить цікавим.

У показовому заїзді взяли участь десять екіпажів. Лише п’ять з них змогли впевнено вийти на старт і подолати весь маршрут. Деякі водії зійшли з траси в зв’язку із технічними несправностями. Власники квадроциклів не наважилися проходити “болотяний океан”: рівень води був значно вищим, ніж вони очікували.

Попри негоду, подивитися на дійство прибуло зо дві сотні шанувальників ралі. Тож поруч із автоперегонами відбувалися й “гонки пішоходів”. Люди якомога швидше намагалися потрапити на наступний відрізок бездоріжжя, аби побачити на власні очі, яким чином авто подолає чергову перешкоду на шляху. Хтось оббігав водойми навколо, дехто рухався вбрід через болото, а найкмітливіші спостерігали за подіями з дахів автомобілів.

Рятуючись від дощу та холодного вітру, охочі могли зігрітись біля розпаленого багаття.

Як зазначили організатори, це перший заїзд після “зимових канікул”. Призового фонду, як такого, немає, бо ралі проводилося з метою розминки екіпажів та випробовування позашляховиків перед початком нового сезону.

“Тут зібралися частково люди, які розуміються в техніці. Вони знають як полагодити  та удосконалити транспортний засіб, аби він був більш надійним та прохідним. Аматори отримують від цього задоволення. Сьогодні відкриття сезону, який триватиме до зими. Ми зібралися тут обговорити план змагань на рік”, – розповів Ігор Прадійчук, один із організаторів.

Екіпаж, який подолав маршрут найшвидше й стартував першим, здійснив не менш успішний повторний заїзд наостанок. “TOYOTA LAND CRUISER” без проблем двічі подолав усю трасу, щоразу застрягнувши лише на 5 хвилин на одному й тому ж пагорбі.

Високий професіоналізм показала і любомльська команда “Патріоти”. Пілот Микола Власюк на своєму “УАЗ-469” здійснив найвдаліший з усіх учасників старт. Однак на третині маршруту автомобіль “заглох”. Штурман Остап Киричук, зрештою, зміг усунути неполадки. Решту шляху любомльчани подолали швидко й без пригод. У таких умовах доводилося більшою мірою думати про безпеку, ніж про швидкість.

“Уже неодноразово брав участь у подібних ралі у Львові, Ковелі. Нинішня траса була однією з найбільш інтригуючих: не знав, що чекає під водою на наступному метрі шляху. Це схоже, скоріше, не на ралі, а на подолання гірської річки. Попри все, отримав масу задоволення від участі. Треба, щоб більше молоді долучалось до таких заходів. У спорті треба шукати гарт, а не в пляшках у барі. Тоді й нація розквітатиме”, – прокоментував свою участь Микола Власюк.

IMG_6759 - копия IMG_6773 - копия IMG_6785 - копия IMG_6801 - копия IMG_6813 - копия  IMG_6815 - копия IMG_6817 - копия IMG_6823 - копия IMG_6825 - копия

IMG_6830 - копия IMG_6840 - копияIMG_6849 - копия IMG_6853 - копияIMG_6872 - копия IMG_6873 - копия IMG_6881 - копия IMG_6891 - копия IMG_6899 - копияIMG_6907 - копия IMG_6916 - копия IMG_6923 - копия IMG_6942 - копия IMG_6944 - копияIMG_6949 - копия IMG_6956 - копия   IMG_6967 - копия IMG_6969 - копия IMG_6978 - копия IMG_6984 - копия IMG_6999 - копияIMG_7026 - копия IMG_7028 - копия IMG_7034 - копия IMG_7039 - копия IMG_7054 - копияIMG_7067 IMG_7088 IMG_7092 IMG_7099IMG_7092 - копия IMG_7110  IMG_7131 IMG_7161

Читайте також:

4 Коментарів Любомльське ралі: професіоналізм та адреналін подолали і болото, і піщані пагорби

  1. Мда, оділи камуфляжні костюми і давай гратися по болотах у супер-героїв на крутих машинках. Скажу, як думаю, камуфляж має право носити тільки той, хто був в АТО, а не всякі дармоїди-пантовщики. В час, коди на Сході гинуть хлопці, в нас забави для багачів. Доцільності в цих гонках геть не бачу. Хіба що показати свою дурь і панти

    • Що ти там п*здиш за камуфляж.. Ше скажи шо та нього дозвіл треба
      Не спорю ВІЙНА ВІЙНОЮ.. Но те шо ти попустив ХЛОПЦІВ НА МАШИНАХ, тебе героєм не зробило..( ти даже і приблизно не знаєш що вони роблять для наших пацанів в АТО)
      Так закрий рот і іди випий 100грамм

    • Саме легше без роздумів на когось наговорити , можливо ми “дармоїди-пантовщики ” хоча я так не вважаю , а кожний судить по собі !!!! Нашу невелику частину участі і в АТО є на сайті http://klub4x4.com.ua/?page_id=1500 хотілосяб зробити більше нажаль рідко співпадають бажання з можливостями . Тому не судіть по собі а приєднуйтесь і побачим хто є хто!

  2. Сьогодні велика кількість дівчат мають шанс висаджувати кущі у себе на дворі. Якщо ви маєте бажання купити дерева, але не маєте думки, де краще це зробити, вам слід передивитися велику кількість посилань. Якщо ви не змогли знайти нічого цікавого, що може вас заінтригувати, заходьте на саджанці плодово-ягідних кущів посилання.

    На sadzhanciderev.com.ua ви ймовірно побажаєте придбати саджанці полуниці. Ви ймовірно забажаєте замовити небагато кущів і подивитися на їх ріст. Також, вам буде доступна вірогідність придбати саджанці горіхів або черешні, що є тяжким завданням. Якщо ви маєте бажання купити саджанці плодово-ягідних кущів, вам необхідно звернути увагу на те, що на сайті є контакти консультантів, які надають необхідну інформацію.

    Варто зрозуміти, що саджанці плодових дерев необхідно гарно поливати весь час. Варто зрозуміти також і про те, що на сторінці є вірогідність замовити саджанці роз. Ви зможете замовити любий важливий для вас вид роз. Якщо у вас є натхнення у іншому місті замовити саджанці плодових, отримати за допомогою пошти їх також вірогідно. Слід звернутися до консультантів, отримати пораду і також обговорити всі нюанси.

    В цей час ви вірогідно можете заказати навіть дерева під замовлення. В компанії ви вірогідно можете знайти кущі, які можливо також садити у вересні. Якщо у вас є бажання замовити саджанці на вересень, ви маєте змогу здійснити також закуп через адміністраторів. На разі у вас є можливість придбати також кущики можливих сортів для своєї ділянки. Ви маєте змогу замовити сливи, груші, абрикоси, персики та інші.

    Доставка і сплата доступна любим способом. Ви маєте змогу дізнатися багато чого необхідного і від консультантів, якщо звернитеся до них за порадою. Спеціалісти проконсультують вас і дадуть відповідь на всі ваші запитання. На порталі інтернет-магазина також присутні відео файли, які можуть стати важливими вам. Якщо вас зацікавили фото дерев та саджанців, їх також реально продивитися на сайті.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*