Фотоекскурсія в клуб села Ростань

28.04.2016 / Статті

Такого завідуючого клубу, як у селі Ростань Шацького району, напевно, немає в жодному закладі культури Шацького району.

Молода, ініціативна, енергійна, талановита, Лариса Глушкова вкладає всі сили в улюблену роботу, – пише “Шацький край”.

Клуб до її приходу був у досить занедбаному стані. Тепер, на фоні повного безгрошів’я, видно зміни: нові пластикові вікна, нові двері, загорожа, охайний квітник і казкове містечко на подвір’ї. Завідуюча радіє, що хоч протяги перестали гуляти приміщенням. Молодь приходить на дискотеки, пограти в теніс, дорослі — на співанки, діти – на гуртки з оригамі.

Наймолодші під керівництвом завідуючої виготовляють з паперу справжні шедеври. Чого тільки серед них немає! Гігантські Дід Мороз зі Снігуркою, герої казок, птахи і тварини, патріотична символіка. Не повірите – на почесному місці стоїть великий паперовий храм! На стіні маленької кімнатки–патріотичний куточок з фотографіями місцевих учасників АТО та величний рукотворний портрет Тараса Шевченка. В кімнатці, яка має право назватися музеєм, голці ніде впасти.

Ларисі болить душа за приміщення клубу, тому вкладає в нього свої гроші, садить біля нього квіти, сама фарбує до Великодня криницю, дерев’яних лелек, майструє пластикові квіти, встановлює пліт. Роботи багато. Хоче, щоб на свято стареньке приміщення хоч трохи радувало око односельців.

Та найбільше їй болить проблема даху, який знаходиться в аварійному стані. Шукає підтримки і розуміння у владних кабінетах, бо коштів на ремонт потрібно дуже багато.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*