8 звичок, які продовжать ваше життя

27.06.2016 / Статті

Є кілька невеликих хитрощів, які допоможуть продовжити ваше життя.

Вчені присвятили чимало досліджень темі довголіття. І вивели кілька загальних правил, які з ймовірністю в 99,9% дозволять вам зберегти здоров’я і радість життя на довгі роки, пише “Ліза”.

1. Суші
Тривалість життя японської жінки більше, ніж у жінок інших національностей. І це пов’язано з їх гастрономічними уподобаннями. Високий рівень омега-3 в рибі знижує ризик захворювань.

2. Чорний шоколад
Дві порції чорного шоколаду в тиждень – і ризик серцевої недостатності знижений!

3. Горіхи
Вживання в їжу горіхів значно знижує ризик захворювання на діабет, серцево-судинних захворювань і хвороби легенів. Включіть у свій раціон більше горіхів!

4. Відмова від куріння
Якщо ви курите, то вам варто знати, що відмова від куріння збільшить тривалість вашого життя на 10 років.

5. Розминка
Якщо ви сидите цілий день за комп’ютером, розминка вам просто необхідна. Проживати день за днем в одній і тій же позі може бути корисним для вашого гаманця, але не для вашого здоров’я.

6. Келих вина
Низький рівень смертності мають жінки, які вживають не більше одного келиха вина в день.

7. Спорт
Заняття спортом не тільки дарують вам заряд енергії і ендорфінів, але і збільшують тривалість життя. Приділяйте фізичних навантажень хоча б 5 годин на тиждень постійно, і ваше тіло подякує вам. В здоровому тілі здоровий дух.

8. Щастя
Насолоджуйтеся кожним днем! Щасливі люди не тільки довше живуть, але з ними приємніше спілкуватися, люди тягнуться до них. Чому б вам не поповнити ряди щасливчиків?

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*