6 способів схуднути, не встаючи з крісла

26.05.2016 / Статті

Давно відомо, що фізичні навантаження – найефективніший метод боротьби із зайвою вагою.

Але існують також інші способи позбавлення від небажаних кілограмів, пише u-news.com.ua.

Скручування на стільці. Ця вправа дозволяє скоротити кількість зайвого жиру в на  талії. Сядьте на кінчик стільця або крісла, випряміть спину. Повертайте тулуб наліво, утримуйтеся в цьому положенні так довго, як у вас вийде, потім повертайтеся в початкове положення і повертайтеся направо. Повторюйте ці розвороти 5-6 разів.

Підйом на руках. Упріться руками в підлокітники крісла або в підставу стільця. Підніміть ноги від підлоги, зігніть в колінах, спробуйте піднятися над стільцем або кріслом за допомогою рук. Тримайтеся в цьому положенні деякий час, а потім повільно опустіться вниз. Повторюйте ці підйоми 5-6 разів. Ця вправа напружують м’язи кору і рук.

Біг в кріслі. Упріться спиною в спинку крісла або стільця, сівши під кутом. Починайте обертати ногами так, як якщо б ви крутили педалі, згинаючи ноги в колінах. Робіть ці рухи так швидко, як ви зможете, щоб зробити не менше 50 повторів. Активно використовуйте і руки.

Йога в кріслі. Прекрасні вправи з йоги, які допоможуть позбутися від зайвого жиру у  стегнах. Сядьте в крісло, упріться ступнями в землю, зробіть глибокий вдих і покладіть руки на внутрішню поверхню стегон. Тепер видихніть, і під час цього розводьте ноги в сторону за допомогою рук. При цьому зводите ноги в протилежному напрямку, щоб створювати опір між руками і ногами.

Рухи. Звичайно, ви не зможете займатися бігом або стрибками, сидячи в кріслі, але навіть в цьому положенні можна активно рухатися, щоб спалювати калорії. Найчастіше обертайте ручкою між пальцями, ворушити руками і ногами, відбивайте ступнями який-небудь ритм, повертайтеся в різні боки, піднімати над кріслом, випрямляйтеся і виконуйте інші руху.

Правильна постава. Коли ви сидите з прямою спиною, то м’язи спини і кору задіюються, що допомагає зберегти тонус. Також намагайтеся втягувати живіт, распрямлять плечі. Згинайте руки в ліктях паралельно підлозі.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*